Feestmenu’s

 TAKE AWAY KERSTMENU
24/12/20 – 52 euro pp.

* – Peperkoekhapje met foie gras

– Traag gegaard Duroc varkentje /uitjes

– Flatbread gerookte zalm/viseitjes


* Duetje van coquilles/gerookte paling/brioche toast/fijne boontjes/gelei van limoncello


* Medaillons van Lotte/groene asperges/pastinaakpuree/jus van boschampignons

OF

* Hertenkalffilet/gekarameliseerde peer/aardappelblokjes/gele wortel/rode biet/pastinaak/sausje van rode port en veenbessen


* Mokka-chocolade panna cotta/witte chocolade/speculoos

OF

Assortiment kazen (suppl. 3Euro)

Bestellen voor 20/12  0473.76.87.98 of 0494.80.31.87

TAKE AWAY NIEUWJAARSMENU
31/12/20 – 56 euro pp.

* – Ramenas/rode tonijn/wasabicrème/sesam

– Rillette van eend/geconfijte ui/rozijnen toast

– Carpaccio /ruccola/parmezaan


* Tartaar van hert/rode biet/gerookte kip/Cross&Blackwell mayonaise


* ** ½ babykreeftje “Bon Bini” (suppl. 15 euro)

* Zwaardvisfilet/spinazie/gebakken prei/pommes chateaû/hazelnootboter

OF

Hazerugfilet in filodeegje/tricolore worteltjes/bloemkoolcreme/truffelsausje


* Madeleine met Amarena kersen/mascarpone 

OF

Assortiment kazen (suppl. 3Euro)

Bestellen voor 27/12  0473.76.87.98 of 0494.80.31.87