TAKE AWAY KERSTMENU
24/12/20 – 52 euro pp.
* – Peperkoekhapje met foie gras
– Traag gegaard Duroc varkentje /uitjes
– Flatbread gerookte zalm/viseitjes
* Duetje van coquilles/gerookte paling/brioche toast/fijne boontjes/gelei van limoncello
* Medaillons van Lotte/groene asperges/pastinaakpuree/jus van boschampignons
OF
* Hertenkalffilet/gekarameliseerde peer/aardappelblokjes/gele wortel/rode biet/pastinaak/sausje van rode port en veenbessen
* Mokka-chocolade panna cotta/witte chocolade/speculoos
OF
Assortiment kazen (suppl. 3Euro)
Bestellen voor 20/12 0473.76.87.98 of 0494.80.31.87
TAKE AWAY NIEUWJAARSMENU
31/12/20 – 56 euro pp.
* – Ramenas/rode tonijn/wasabicrème/sesam
– Rillette van eend/geconfijte ui/rozijnen toast
– Carpaccio /ruccola/parmezaan
* Tartaar van hert/rode biet/gerookte kip/Cross&Blackwell mayonaise
* ** ½ babykreeftje “Bon Bini” (suppl. 15 euro)
* Zwaardvisfilet/spinazie/gebakken prei/pommes chateaû/hazelnootboter
OF
Hazerugfilet in filodeegje/tricolore worteltjes/bloemkoolcreme/truffelsausje
* Madeleine met Amarena kersen/mascarpone
OF
Assortiment kazen (suppl. 3Euro)
Bestellen voor 27/12 0473.76.87.98 of 0494.80.31.87